Algemene regels voor het evenement

Een professioneel en succesvol evenement heeft regels nodig. Hier kun je alle regels in één oogopslag lezen. Door een Lashmeeting ticket te boeken of je in te schrijven voor de live en online kampioenschappen ga je akkoord met de regels.

1: De plaats voor het kampioenschap en voor de lashmeeting zijn alleen bindend als ze ook door jou zijn betaald. Geen plaats zonder betaling.

2: Na betaling is annulering niet mogelijk en daarom is er geen geld terug. Als je op het moment van het kampioenschap wordt getroffen door een ziekte van Corona en je niet kunt deelnemen, heb je de mogelijkheid om een vervanger te vinden. Neem dan zeker contact met ons op om een oplossing te vinden. Hiervoor is echter een positieve PCR-test nodig.

3: Alle foto’s en video’s gemaakt door ons als organisatoren of door fotografen in onze opdracht zijn ons eigendom. We mogen ze ook gebruiken zonder toestemming van jou en je modellen. Bijvoorbeeld op sociale media en onze homepage.

4: Alle deelnemers en modellen moeten minstens 18 jaar oud zijn.

5: Het kampioenschap is voor alle studenten en professionals.

6: Op het kampioenschapsoppervlak en in het bijzonder tijdens het kampioenschap

Eten en drinken is niet toegestaan.

7: Alcohol is ten strengste verboden.

8: Zowel de deelnemers als de modellen moeten neutraal gekleed zijn.

geen enkel bedrijf moet herkenbaar zijn. Ook bijv. Hoofdband enz. niet.

Dit is belangrijk zodat een evaluatie anoniem blijft.

9: Alleen de deelnemers en de modellen zijn toegestaan op het kampioenschapsterrein. Alle andere begeleiders zijn ten strengste verboden op het kampioenschapsterrein. verboden.

10: Deelnemers en modellen mogen het terrein niet verlaten tijdens het kampioenschap, tenzij ze begeleid worden door een teamlid. EX. Toiletbezoek

11: Na registratie ontvang je een bevestigingsmail. Als je die niet hebt ontvangen, registreer je dan per e-mail op wimpernwelt@glam-lashes.de.

12: Wij zorgen voor banken en normale stoelen en een deken. Degenen die zelf iets willen meebrengen, zijn welkom. Laat het ons kort weten.

Alle andere materialen zoals lampen, kussens, materiaaltrolley, verlengsnoeren en wimper- en wenkbrauwproducten moeten worden meegenomen. De stand van Glam Lashes staat naast de kampioenschapsruimte en kan je vergeten producten verkopen, zoals lampen, kussentjes en wimperproducten.

13: Alle deelnemers met hun modellen moeten naar de registratie en wimpercontrole. Daar krijg je een nummer zodat de jury anoniem kan beoordelen.

14: Daarna kun je je vierkant afmaken en je model voorbereiden. Je kunt de pad aanbrengen en ook de lashmapping doen.

15: Iedereen die aan de hand begint te werken voor het startsignaal wordt gediskwalificeerd door onze gebiedsjury.

16: Tijdens het kampioenschap moet je een blad invullen waarop je de bocht en lengtes noteert. Op dit stuk papier plak je het gebruikte oogkussen en geef het aan je model. Je geeft je model ook 2 penselen en 2 verse oogpads.

17: Na het eindsignaal moeten de pincet en borstels blijven liggen en moet het model opstaan. Verder werken aan het model is niet toegestaan.

18: Van alle modellen worden foto’s gemaakt

19: Een niveau in een categorie vindt alleen plaats als min. 5 deelnemers nemen deel.

20: Er is een klassement van 1-3 per niveau. De winnaars worden bepaald door de punten bij elkaar op te tellen. Soms gebeurt het dat stoelen twee keer bezet zijn. We zijn zo vrij om ze allebei een trofee te geven, maar we sturen de trofee naar één van hen.

21: Er is maar 1 Lashqueen en 1 Browqueen.

22: Alle gebruikte producten moeten duidelijk geëtiketteerd zijn. Producten zonder etiket mogen niet worden gebruikt.

23: De jury kan punten aftrekken als de regels niet worden gevolgd.

Er worden ook punten afgetrokken voor lijm op de kompressen, roodheid op het oog voor de

Kampioenschappen waren er niet. Als wimpers of wenkbrauwen zijn overgetrokken.

Als de huid gewond is of erg rood wordt.

24: De modellen zijn verplicht om zich aan alle juryleden te presenteren, de juryruimte vroegtijdig verlaten is niet toegestaan.

25: Wenkbrauwmake-up is niet toegestaan voor de Brow Championships. Het mag dus niet verborgen worden. Ook geen camouflage. We raden aan om te epileren en harsen vóór het kampioenschap om roodheid te voorkomen.

26: We zijn zo vrij om een winnaar te diskwalificeren die opzettelijk het verkeerde level heeft ingevuld. bijv. is coach maar heeft dit voor ons verborgen gehouden. Een trainer is iedereen die ooit certificaten heeft uitgegeven. Wijzigingen moeten vóór het kampioenschap aan ons worden doorgegeven.

27: Voor online kunnen alleen de gevraagde afbeeldingen worden verzonden. Het missen van een afbeelding kan leiden tot 0 punten. Bovendien kan de jury alleen iets beoordelen als ze het zien. Daarom zijn beelden van zeer goede kwaliteit erg belangrijk. Controleer je foto’s zelf voordat je ze verstuurt.

28: Werken op de huid is toegestaan, maar we raden het niet aan, omdat het altijd

Het kan ook gebeuren dat de wimpers per ongeluk worden bewerkt. Het bewerken van wimpers en wenkbrauwen is ten strengste verboden. Onze jury is hierin getraind.

29: Let op de andere regels in de criteria voor online en live.

Wimpernwelt 2023 Newsletter Banner

Verpasse keine Nachrichten zur Wimpernwelt!

Einverständnis *

Wir senden keinen Spam! Erfahre mehr in unserer Datenschutzerklärung.